Βανδη Ντεμησ Διαζυγιο - Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν!

Βανδη Ντεμησ Διαζυγιο - Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν!. Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της δέσποινας βανδή, από τα φτωχικά χρόνια στη γερμανία και τους μετανάστες γονείς της, ως τον χρυσό γάμο η βανδή έχει δείξει ότι τολμάει, δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα και δεν ξεχνάει ποτέ από πού ξεκίνησε. Γεννήθηκε στη γερμανία από μετανάστες γονείς. Πως αντεδρασε ο παντελης καναρακης, οταν ρωτηθηκε απο την ιωαννα μαλεσκου. Το ζευγάρι, μετά από 18 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγη ώρα η είδηση πως η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης χώρισαν έπειτα από 18 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά που.

«ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους. Με μια λιτή κοινή ανακοίνωση, δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και πήραν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια! Το tlife σου συγκέντρωσε κάποιες από τις δηλώσεις που έχει κάνει η δέσποινα βανδή για τον ντέμη νικολαΐδη όλα αυτά τα χρόνια… Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Δέσποινα Βανδή: Η 1η εμφάνιση στην πίστα μετά το διαζύγιο ...
Δέσποινα Βανδή: Η 1η εμφάνιση στην πίστα μετά το διαζύγιο ... from cdn.enimerotiko.gr
H βανδή μιλάει για το διαζύγιο με τον φοίβο και την σχέση με τη βίσση. Είναι μαζί από το 1998, ενώ παντρεύτηκαν το 2003 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη μελίνα, γεννημένη το 2004 και τον γιώργο, γεννημένο το 2007. Γεννήθηκε στη γερμανία από μετανάστες γονείς. Μετά την ανοσία της αγέλης: Ενα από τα πιο αγαπημένα και σταθερά ζευγάρια της ελληνικής σόου μπίζ, με μια σχέση που ξεκίνησε το 1999 όταν ο ντέμης έπαιζε ποδόσφαιρο στην αεκ και η βανδή έκανε τις. Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους. Το tlife σου συγκέντρωσε κάποιες από τις δηλώσεις που έχει κάνει η δέσποινα βανδή για τον ντέμη νικολαΐδη όλα αυτά τα χρόνια… Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Ο πέτρος κωστόπουλος σχολίασε μέσω ενός κειμένου του στο site nitro.gr το πολύκροτο διαζύγιο της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη, καθώς ήταν φίλος του πρώην ζευγαριού.

Με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης αποφάσισαν να ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, τη μελίνα και τον γιώργο, η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν το πρωί της. Τα σχόλια μετά την ανακοίνωση ήταν πολλά, τόσο στα social media όσο και στις εκπομπές. Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου και το γνωστοποίησαν με μια ανακοίνωση. Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ η ανακοίνωση πως οι δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου και πριν λίγες ώρες η δέσποινα βανδή ανέβαζε στο instagram πλάνα από μια βάφτιση όπου έδειχνε να είναι χαρούμενη και χαλαρή και τώρα μάθαμε πως. Με κοινή τους δήλωση, την οποία δημοσίευσε η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τη δέσποινα βανδή, η διάσημη τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος. Χειροπέδες στη μητέρα που δεν πρόσεχε το παιδί της και παρασύρθηκε με το φουσκωτό του στη. Όταν έκλαψε στη σκηνή για τον ντέμη αλλά κανείς δεν κατάλαβε πως χώριζαν (vid). Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της πέμπτης η ανακοίνωση ότι η δέσποινα βανδή και το ντέμης νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου. Το τραγούδι της που σημάδεψε το διαζύγιο της με τον ντέμη. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης ντέμης νικολαΐδης ήταν 22 χρόνια μαζί. Την ανακοίνωση απέστειλε στα media ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος. Διαζύγιο για ένα από τα γνωστότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε τη λύση του γάμου του στα media.

Όταν έκλαψε στη σκηνή για τον ντέμη αλλά κανείς δεν κατάλαβε πως χώριζαν (vid). Η σουηδία κάνει ξανά πρώτη την κίνηση που συζητάει όλη. Ο πέτρος κωστόπουλος σχολίασε μέσω ενός κειμένου του στο site nitro.gr το πολύκροτο διαζύγιο της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη, καθώς ήταν φίλος του πρώην ζευγαριού. Με κοινή τους δήλωση, την οποία δημοσίευσε η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τη δέσποινα βανδή, η διάσημη τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος. Είναι παντρεμένος με τη γνωστή τραγουδίστρια δέσποινα βανδή, η οποία γεννήθηκε επίσης στη γερμανία, αλλά κατάγεται από την καβάλα.

Thes | Διαζύγιο "βόμβα" - Χωρίζουν Δέσποινα Βανδή και ...
Thes | Διαζύγιο "βόμβα" - Χωρίζουν Δέσποινα Βανδή και ... from www.thes.gr
«ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της δέσποινας βανδή, από τα φτωχικά χρόνια στη γερμανία και τους μετανάστες γονείς της, ως τον χρυσό γάμο η βανδή έχει δείξει ότι τολμάει, δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα και δεν ξεχνάει ποτέ από πού ξεκίνησε. Είναι μαζί από το 1998, ενώ παντρεύτηκαν το 2003 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη μελίνα, γεννημένη το 2004 και τον γιώργο, γεννημένο το 2007. Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους. Το διαζύγιο είναι η λύση της σύμβασης του γάμου και πρακτικά της εγγάμου συμβιώσεως ενός ζευγαριού, που επιλέγεται από τους συζύγους σε περίπτωση. Οι δυο τους γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους μέσω ανακοίνωσης που απέστειλε στα media ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος. Πως αντεδρασε ο παντελης καναρακης, οταν ρωτηθηκε απο την ιωαννα μαλεσκου. Τα σχόλια μετά την ανακοίνωση ήταν πολλά, τόσο στα social media όσο και στις εκπομπές.

Γεννήθηκε στη γερμανία από μετανάστες γονείς.

Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ η ανακοίνωση πως οι δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου και πριν λίγες ώρες η δέσποινα βανδή ανέβαζε στο instagram πλάνα από μια βάφτιση όπου έδειχνε να είναι χαρούμενη και χαλαρή και τώρα μάθαμε πως. «αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε. Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή. Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω ανακοίνωσης. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Ακούγεται παράξενο, αλλά η σχέση του ντέμη νικολαΐδη και της δέσποινας βανδή ξεκίνησε για τα περιοδικά και τα έντυπα πολύ πριν ξεκινήσει για τους ίδιους. Χειροπέδες στη μητέρα που δεν πρόσεχε το παιδί της και παρασύρθηκε με το φουσκωτό του στη. Όταν έκλαψε στη σκηνή για τον ντέμη αλλά κανείς δεν κατάλαβε πως χώριζαν (vid). Ενα από τα πιο αγαπημένα και σταθερά ζευγάρια της ελληνικής σόου μπίζ, με μια σχέση που ξεκίνησε το 1999 όταν ο ντέμης έπαιζε ποδόσφαιρο στην αεκ και η βανδή έκανε τις. Με κοινή τους δήλωση, την οποία δημοσίευσε η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τη δέσποινα βανδή, η διάσημη τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Με μια λιτή κοινή ανακοίνωση, δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και πήραν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια!

Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή εντοπίστηκαν για τελευταία φορά μαζί σε βραδινή έξοδο, τον φεβρουάριο του 2020, όταν παρακολούθησαν τη θεατρική. Η νυχτερινή έξοδος της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη με την κόρη τους έμελε να είναι η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση. Με κοινή τους δήλωση, την οποία δημοσίευσε η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τη δέσποινα βανδή, η διάσημη τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος. Μαρτυρίες από το συμβάν έκαναν λόγο για εμφάνιση της δέσποινας βανδή τη στιγμή που ο ψωμιάδης είχε αρπάξει από το λαιμό τον ποδοσφαιριστή και τον απειλούσε για τη ζωή του. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου.

Δεσποινα Βανδη Ντεμησ Νικολαιδησ Διαζυγιο - Ντέμης ...
Δεσποινα Βανδη Ντεμησ Νικολαιδησ Διαζυγιο - Ντέμης ... from www.tlife.gr
Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ η ανακοίνωση πως οι δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου και πριν λίγες ώρες η δέσποινα βανδή ανέβαζε στο instagram πλάνα από μια βάφτιση όπου έδειχνε να είναι χαρούμενη και χαλαρή και τώρα μάθαμε πως. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε τη λύση του γάμου του στα media. Οι δυο τους γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους μέσω ανακοίνωσης που απέστειλε στα media ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης δεν είναι πια μαζί. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας.

Διαζύγιο για ένα από τα γνωστότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Ενα από τα πιο αγαπημένα και σταθερά ζευγάρια της ελληνικής σόου μπίζ, με μια σχέση που ξεκίνησε το 1999 όταν ο ντέμης έπαιζε ποδόσφαιρο στην αεκ και η βανδή έκανε τις. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους. Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της δέσποινας βανδή, από τα φτωχικά χρόνια στη γερμανία και τους μετανάστες γονείς της, ως τον χρυσό γάμο η βανδή έχει δείξει ότι τολμάει, δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα και δεν ξεχνάει ποτέ από πού ξεκίνησε. Πώς αντέδρασε ο παντελής καναράκης, όταν ρωτήθηκε από την ιωάννα μαλέσκου. Μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας, 18 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών, η. Οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή. Μαρτυρίες από το συμβάν έκαναν λόγο για εμφάνιση της δέσποινας βανδή τη στιγμή που ο ψωμιάδης είχε αρπάξει από το λαιμό τον ποδοσφαιριστή και τον απειλούσε για τη ζωή του. Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της πέμπτης η ανακοίνωση ότι η δέσποινα βανδή και το ντέμης νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγη ώρα η είδηση πως η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης χώρισαν έπειτα από 18 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά που. Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου και το γνωστοποίησαν με μια ανακοίνωση. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους. Το tlife σου συγκέντρωσε κάποιες από τις δηλώσεις που έχει κάνει η δέσποινα βανδή για τον ντέμη νικολαΐδη όλα αυτά τα χρόνια…

Πως αντεδρασε ο παντελης καναρακης, οταν ρωτηθηκε απο την ιωαννα μαλεσκου ντεμησ βανδη. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook